Over EP Fotografie

EP Fotografie

Echte momenten, zo spontaan mogelijk

Mijn grote passie voor fotografie begon al vroeg. Ik startte met vele verschillende vormen van fotografie, van wildlife tot newborn fotografie. Na 8 jaar oriënteren, ervaring opdoen en uitbreiden kwam ik tot de conclusie dat ik niet alles tegelijk kan doen, hoe graag ik dit ook zou willen. Om deze reden besloot ik mij te specialiseren in 4 soorten fotografie.

Zakelijk
Studio
Culinair
Portret
Jouw fotograaf in Drachten

Meer dan alleen kwaliteit

Waarom bovenstaande soorten fotografie? Ik wil, naast simpelweg fotograferen, mensen en bedrijven helpen succesvol te worden en te blijven. Om jouw bedrijf en/of producten te promoten heb je kwalitatief uitmuntende foto’s nodig. Denk aan marketingcampagnes, natuurlijk je website, maar ook je advertenties zijn pas compleet wanneer de juiste afbeeldingen worden gebruikt. Ook culinaire fotografie kan hier een onderdeel van zijn. Leg gerechten of producten zo aantrekkelijk mogelijk vast en laat je klanten watertanden!

Natuurlijk ben ik nog altijd beschikbaar voor overige vormen van fotografie. Heb jij die ene, nieuwe of ‘andere’ uitdaging voor mij? Dan kom ik graag met je in contact!