Zo werken we samen

EP Fotografie

Samen voor de mooiste foto

Voor mij is de samenwerking met jou ontzettend belangrijk. Door samen te kijken naar een aantal stappen kunnen we tot het beste eindresultaat komen. Hieronder kun je lezen hoe ik te werk ga.

Stap 1 - Laten we kennismaken!

Om te weten wat jullie wensen zijn, plan ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Onder het genot van een kop koffie of thee communiceren we makkelijk en snel over de mogelijkheden, kan ik inschatten hoe veel tijd we ongeveer moeten reserveren en kunnen we alles van A tot Z voorbereiden.

Stap 2 - Offerte

Hebben we alle belangrijke onderdelen besproken en is het voor beide partijen helder? Dan maak ik een offerte op die je dezelfde dag nog per mail ontvangt. Je leest het rustig door en pas wanneer je akkoord bent plannen we de shoot in!

Stap 3 - Afspraak

Als het een buitenlocatie betreft ben ik altijd zo’n 30 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig. Dit doe ik om in te kunnen spelen op weersomstandigheden, mijn camera in te stellen en alvast de mooiste plekken op te kunnen zoeken.

Tijdens de shoot zal ik met je/jullie in gesprek zijn. Dit doe ik niet alleen om een gemoedelijke en relaxte sfeer te creëren, maar ook om de meest spontane foto’s te kunnen maken. Schrik niet als je tijdens de shoot mijn camera non-stop hoort ‘klikken’, je betaalt natuurlijk niet per foto!

Stap 4 - Resultaat

Na de shoot ga ik alle foto’s bekijken en sorteren. En dat zijn er nogal wat! Of ik nu een gezinsshoot heb gedaan of een restaurant heb gefotografeerd, er zijn foto’s genoeg. Na het sorteren zal ik de mooiste foto’s selecteren en bewerken. Je ontvangt van mij een WeTransfer-bestand met alle bewerkte foto’s. In tegenstelling tot vele andere fotografen kijk ik niet naar het aantal foto’s die ik doorstuur.

Jij ontvangt alle mooie foto’s en jij bent 100% eigenaar van je foto’s.

Geen watermerk, geen maximum.